Столична колегия на БЛС има готовност да съдейства във всеки

...
Столична колегия на БЛС има готовност да съдейства във всеки
Коментари Харесай

Столичните лекари с горещи новини за смъртоносната драма в „Пирогов“

Столична гилдия на БЛС има подготвеност да спомага във всеки един миг за всичко, от което се нуждае болница „ Пирогов “. Това се показва в позиция на ръководителя на Столичната лекарска гилдия на БЛС доктор Асен Меджидиев по отношение на пожара от тази нощ в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, при който починаха 2 пациенти след случай с О2.

Столична лекарска гилдия на БЛС сервира своите благодарности към управлението и личния състав на незабавната болница и съболезнования към околните на починалите.

„ Уважаеми сътрудници, осъзнавам какъв брой е тежко и отговорно в сходен миг да реагираш бързо и съответно, с цел да спасиш всички. Възхищавам се на Вашите алтруизъм и експедитивност!

Благодаря за всичко, което сте създали за пациентите, за личния състав и най-много за ограниченията, с помощта на които е овладяна обстановката!

Без Вас в този момент можеше да приказваме за обстановка с доста по-сериозна тежест. Благодаря на лекари, сестри и санитари от всички дежурни екипи, както и всички, реагирали от домовете си и мигновено явили се в „ Пирогов ", с цел да оказват помощ “, показва доктор Асен Меджидиев.

„ Благодаря доста и на екипите на пожарна, полиция и гражданска отбрана за извънредно професионалната и навременна реакция по преодоляване на пожара и изтегляне на пациентите на клиниката. Благодарности за незабавната реакция и персоналното отзоваване на проф. Мутафчийски, който в 5.15 часа беше персонално в „ Пирогов " с подготвеност за реакция на неговите звена.

За следващ път при сериозен случай изпъкна професионализма и положителната съгласуваност сред структурите на опазването на здравето, лекарите и екипите на Министерство на вътрешните работи и Пожарна като на място се отзоваха също министрите Кирил Ананиев, Младен Маринов и гл. комисар Николай Николов “, показва Меджидиев.

„ Благодарности и към екипите на ЦСМП - София за това, че незабавно след случая 5 коли за спешна помощ бяха пред „ Пирогов " с подготвеност да окажат помощ.
Столична гилдия на БЛС има подготвеност да спомага във всеки един миг за всичко, от което се нуждае болница „ Пирогов “, сподели още доктор Меджидиев.

Снимки: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР