Столична фирма прави мини-мол в Монтана. Той ще е разположен

...
Столична фирма прави мини-мол в Монтана. Той ще е разположен
Коментари Харесай

Столична фирма готви грандиозен проект в Монтана

Столична компания прави мини-мол в Монтана. Той ще е ситуиран в новата комерсиална зона на регионалния град, където са съсредоточени няколко хипермаркета. От институциите към този момент са дали позволение за строителството, написа "Конкурент ".

Дружеството има желание да вдигне на повърхност от 7703 квадрата едноетажна Г-образна постройка с магазини и кафене в северозападната част на парцела и паркинг. Изграждането ще е поетапно, като се стартира с комерсиалните обекти.

Сградата е ситуирана по този начин, че се оформя пешеходна зона с пейки и озеленяване на юг и паркинг с 56 места за потребностите на комплекса на югоизток. Там ще могат да стопират и клиентите на прилежащия огромен търговски обект.

В магазините, които ще се отдават чартърен, ще се продават единствено промишлени артикули. Предвидено е всеки от обектите да разполага със независим хигиеничен възел за личния състав, съблекалня и складово помещение.

Ще има осветяване, видеонаблюдение, надзор на достъпа. На вход/изхода на паркинга ще бъде инсталирана автоматизирана преграда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР