Столичен клуб публикува на страницата си, че издирва младо момче,

...
Столичен клуб публикува на страницата си, че издирва младо момче,
Коментари Харесай

Заведение издирва гъзара Роберто, не си платил сметката

Столичен клуб разгласява на страницата си, че търси младо момче, което пило и яло на стомах, а след това си тръгнало без да си заплати сметката, видя Lupa.bg. От заведението разгласиха фотография на младежа и приканиха хората, които го познават, да се свържат с тях. 

" Обичаме клиентите си! Благодарение на тях компанията съществува и се изхранват към 25 фамилии от екипа на клуба. Благодарение на клиентите ни даваме заплати и се заплащат семестри, разноски и квартири на студентите в екипа ни. Но в навечерието на идните хубави празници желаеме да Ви покажем и неприятните страни на някои клиенти. Като РОБЕРТО НИКОЛОВ, който не си заплати сметката от 269 лева и към този момент трета седмица го чакаме да се върне и да потвърди, че има тежест мъжката му дума. Идва, поръчва, употребява цяла вечер и най-после споделя: " Нямам пари в този момент, само че ще се върна да си оправим сметките идващите дни ".
Е не пристигна, не си подвига и телефона, който остави за контакт...
Явно нашата приемливост не се прави оценка и по тази причина пишем този пост! Ако някой има инфо за това момче може да ни уведоми, благодарим авансово!
Някой може би ще каже - сами сте си отговорни. На вас особено - доста поздрави!
На всички останали пожелаваме радостни празници, доста здраве и топлота в душите ви, страхотни купони с другари и доста шанс! " - пишат от клуба.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР