Столичанката Мина от години паркира на едно и също място.Мина

...
Столичанката Мина от години паркира на едно и също място.Мина
Коментари Харесай

Имам фиш за 50 лева, не се оплаквам - предупреждавам

Столичанката Мина от години паркира на едно и също място.

Мина Димитрова споделя в обществената мрежа Facebook, че е получила фиш от Общинска полиция за погрешно паркиране. В обявата си тя написа, че от години паркира на едно и също място в региона на квартал " Надежда " в София. Живущите там знаели кой къде стопира, само че от време на време имало изключения.

Когато лепнали фиша за санкцията на прозореца на автомобила на Мина, тогава тя осъзнала, че разрушеното нещо под задните гуми на колата... е тротоар.

" Имам фиш за 50 лв. от общината. Зад пазарчето против 54-то. Не се окайвам - предизвестявам ", написа лидерката на автомобила, която споделя още, че постоянно се е съобразявала да не запушва останалите транспортни средства, да оставя място, да планува пътека и място за бебоци и колички.

" Докривя ми ", откровена е Мина и добавя: " Споделям с цел да го имате поради - казусът с паркирането ще се задълбочи! ".

Да смъкват всички тарикати от тротоарите и да ги изкарат от зелените площи, такова мнение изразява Стилиян Стойчев под обявата. Ето какво гласи коментарът му: " Браво! Да се научите, че не ви е бащиния! Ходете в Манастирски ливади, да видите, че паркирането е разкош. Дори улици нямат, тротоарите са разкош, и не могат да паркират. Паркирате от години. Ваше ли е и паркомясто ли е? Не е. Сега към този момент няма да паркирате там ".

Михаил поддържа мнението, че е редно да бъдат налагани санкции за паркиране върху тротоар.

" Спираш погрешно - обикновено е да изгориш някой път. А разрушеното нещо, което е било тротоар наподобява по този начин, тъй като е спирано върху него безчет пъти. И да го оправят, на следващия ден Ганьо ще спре отново върху него и ще го унищожи. Затова наказания ", пише Михаил Станишев.

" По-интересно е за какво не пишат фишове за погрешно паркиране тук-там, където има знаци по основните улици, ами папагалите обикалят сред блоковете ", коментира Симеон Николов.



Снимка: Мина Стоянова-Димитрова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР