Столичанката Камелия Андонова е новата жена до комика, твърдят светски

...
Столичанката Камелия Андонова е новата жена до комика, твърдят светски
Коментари Харесай

Ето кое е новото гадже на Димитър Рачков

Столичанката Камелия Андонова е новата жена до комика, настояват всемирски издания. Хубавицата е майстор-сладкар и има сладкарница на пъпа на " Лозенец ”.

Миналия уикенд прясно влюбените си разменяли милувки край морето, били видяни в " Хасиенда бийч ”, където били на сантиментална отмора. Познанството на новата двойка датира от скоро. Двамата се харесали по време на " Капките ”където знoйната мацка се занимавала със стайлинга, а комикът бе водещ.

Красавицата е позната на феновете от предаването " Bake off ", което се излъчваше преди 7 г по Нова тв. По това време Андонова работела в банка и към момента нямала личен бизнес. Сексапилната кокона тренира бокс и поддържа форма със утринни кросове край морето.

Приятелите на Рачков се радват, че най-накрая е попаднал на жена съвсем родена за него: ”Влюбен е доста в Камелия, която е не е толкоз млада като Анита, само че и ще му готви вкусно! ”Те в никакъв случай не са виждали Рачков токова благополучен и ухилен и се хвалел, че попаднал на жена, която в кухнята има умения като майка му, а сладкишите й напряко обожава.

Истинската причина да се раздели с Анита, по този начин и не се разбра. Говори се, че Митко я зарязал откакто майка му споделила, че по никакъв начин не й се нрави момичето му. Тя не харесвала модифицирани мадами и мечтаела сина й да си откри натурална и грижовна половинка.

Има сведения обаче, че Анита си потърсила по-млад ухажор и това поставило завършек на романса с Рачков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР