Столичанка, потърпевша от възмутителна наглост, алармира за станалото в социалните

...
Столичанка, потърпевша от възмутителна наглост, алармира за станалото в социалните
Коментари Харесай

Апаши отмъкнаха дворна люлка в София СНИМКИ

Столичанка, пострадала от възмутителна безочливост, сигнализира за станалото в обществените мрежи.

Жената разкрива, че незнайни причинители са отмъкнали градинската люлка, която била ситуирана в двора на дома ѝ. Случката се разиграла в столичния кв.  " Орландовци.

Кражбата била осъществена измежду нощ този уикенд.

" Искам да кажа на крадците, които са я взели, че постъпката им е не позволена и просташка, и скоро време се надявам да ги намерим ", обръща се към апашите пострадалата.  " Люлката не струваше кой знае какъв брой, само че ме пита съвестта, нямате ли най-малко капка позор да влезнете в заключен двор и да откраднете непозната движимост? ", добавя тя.

Жената показва и недоумението си по какъв начин те са съумели да отмъкнат градинската мебел - в случай, че по вратата няма следи от разтрошаване, а оградата е висока.

Вижте цялата обява, споделена от  Дорина Т.:

" Здравейте, на 2-рата фотография, на която е снимана люлката - нощес бе открадната от двора ни. Искам да кажа на крадците, които са я взели, че постъпката им е не позволена и просташка, и скоро време се надявам да ги намерим. При състояние, че на всички места е заключено, няма значение. Люлката не струваше кой знае какъв брой, само че ме пита съвестта, нямате ли най-малко капка позор да влезнете в заключен двор и да откраднете непозната движимост? Не съм считала, че това в миналото иска ми се случи. Или по-скоро не чаках, откровено съм извънредно разочарована от тази преживелица! "





 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР