Столичанин намери бърз, но грозен начин да се отърве от

...
Столичанин намери бърз, но грозен начин да се отърве от
Коментари Харесай

Шишета летят от столичен блок, а ако ударят дете? СНИМКА

Столичанин откри бърз, само че противен метод да се отърве от празните бутилки с алкохол. Той ги мята през балкона.

За тази неуместна обстановка, сигнализира дама, която демонстрира и следствията от постоянните извършения по целене. Цялата полянка зад един от блоковете в столичния " Люлин " е изпълнена от празни бутилки.

За обстановката споделя Ива С., която се готви да почисти зелената повърхност. По думите ѝ мястото употребяват локалните малчугани, с цел да си играят. Не липсват и стопани, които точно там разхождат домашните си любимци.

Тя показва терзанията си, че някоя от бутилките може да удари някое от четириногите или даже дете, играещо си на открито. Дамата отбелязва, че стъклата от счупените бутилки също са проблем. Вече има спукани гуми на колела и тротинетки.

Вижте цялата обява на Ива С.:

" Красота зад бл. 225, вх.Г. От известно време тези шишета летят от балкон!

Драги ми господине, който и да си: Знаеш, че в тази градинка играят доста деца, също по този начин си наясно,че хората си разхождат кучетата. Помисли ли най-малко един път какво може да се случи:

Паднало дете в/у твоите стъкла, разрушена глава на някой,  като го засилиш това шише през балкона, спукани гуми на детските колела и тротинетки... Или твоите деца са огромни към този момент и не мислиш тези работи? Утре(събота),ще ти изчистя помията и те апелирам - шишетата в кофата! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР