Столичанин издирва информация за странните щети, които открил по стъклото

...
Столичанин издирва информация за странните щети, които открил по стъклото
Коментари Харесай

Откриха странни щети по кола. Стрелба ли е имало, или игра с камъни СНИМКИ

Столичанин търси информация за странните вреди, които разкрил по стъклото на персоналния си автомобил. На фрагменти, илюстиращи случката, се вижда цепнатина, която е с кръгла форма. Мъжът подозира, че тя е резултат или от пукотевица с въздушна пушка, или от хвърлен камък.

Станислав З. споделя, че действието се разиграло в столичния квартал " Стрелбище ". Машината му била оставена на паркинг, намиращ се на улица " Нишава ", край блоковете с номера 118 и 116.

" Само аз ли съм пострадалият? Ако някой се познае, да написа на персонално да се разберем къде е казусът ", написа мъжът в една от столичните групи.

Граждани сигнализират, че също са ставали пострадали от сходни действия. Някои от тях, осъществени преди десетилетия, само че други напълно " пресни ". Столичани сигнализират да се подава сигнал до способените органи, с цел да се разкрие мистерията.

" Какво намерихте? И ние в нашия блок стояхме с дупка от пукотевица в прозорец на входа трийсет години, до момента в който не сменихме дограмата. Все се намира по някой откачалник. Дано единствено никой не се озове на пътя на стрелеца, пък даже да е камък ", написа Светла А.

" Преди към месец имаше сходен случай с кола на паркинга на " Нишава " 114. Дупките бяха от сачми ", прибавя Ани Т.

Вижте и целия сигнал на пострадалия столичанин:

" На паркинга на улица " Нишава " 118, 116.  Явно има стрелец с въздушна пушка или някой, който си " играе " с камъни.
Само аз ли съм пострадалият? Ако някой се познае, да написа на персонално да се разберем къде е казусът. "



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР