Столичанин бе осъден окончателно за блудство с 13-годишната си дъщеря.

...
Столичанин бе осъден окончателно за блудство с 13-годишната си дъщеря.
Коментари Харесай

Осъдиха баща за блудство с 13-годишната му дъщеря

Столичанин бе наказан дефинитивно за блудничество с 13-годишната си щерка. Мъжът се развел с жена си, с която имали две момчета и едно момиче.

В дните, когато трите деца били в жилището на татко си, той няколко пъти блудствал с момичето, до момента в който момчетата спели в прилежащата стая.

При следващата дата, в която татко трябвало отново да вземе при себе си децата, момичето събрало храброст и разказало на майка си, че не желае повече да върви в дома на баща си, тъй като той блудствал с нея, написа " 24 часа ".

Мъжът е призна за отговорен, че на неустановени дати през месец юни 2017 год., при изискванията на продължавано закононарушение - с две обособени действия, които реализират състав на едно и също закононарушение, направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14 години, като употребявал ситуацията си на взаимозависимост и контрол по отношение на потърпевшата в качеството му на неин родител.

Софийски градски съд удостовери решението на районния съд и дефинира наказване „ Лишаване от независимост “ за период от 2 години и 6 месеца условно с 5-годишен изпитателен период. Бащата би трябвало да заплати и 8000 лв. на щерка си като обезщетение за претърпени неимуществени вреди вследствие на закононарушението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР