Столичани негодуват, че това лято ползването на басейн в града,

...
Столичани негодуват, че това лято ползването на басейн в града,
Коментари Харесай

Басейните в столицата свалят по няколко кожи с цените

Столичани недоволстват, че това лято използването на басейн в града, който е избавление от нечовешките жеги, излиза много солено с входна такса сред 25 и 35 лева за човек.

Допълнителни разноски калкулира и възбраната плажуващите да внасят храни и питиета.

 

За закупуването на минерална вода и кафе, би трябвало да се плануват в допълнение още 10 лв.. Така използването на басейн в София, скача до 50 лв. на човек. В случай, че решите да похапнете, то цената може да набъбне и до стотачка.

По традиция в делничните дни входа за басейн е по-евтин – сред 5 и 10 лева В аквапарк „ Възраждане “ да вземем за пример, цената се дефинира на база растежа на човек. Децата с височина до 90 см., влизат гратис. Ако обаче са сред 90 и 130 см., цената преди 15 ч. е 15 лева, а през уикенда – 19 лева при влизане след 15 ч. В работен ден е 13 лева, а в почивните – 17.

За хората над 130 см., таксата несъмнено набъбва. Те надлежно заплащат по 28 лева до 15 ч. през работните дни, а след този час – по 19 лева Уикенд цените надлежно са 33 и 23 лева

 

В басейн „ Рестарт “ в „ Люлин “ се предлага уикенд пакет за четирима на стойност 60 лв., а в делничните дни цената е 45 лева през почивните дни входната такса е 20 лева, до момента в който през делничните – 15 лева, като след 15 ч. таксата пада с 50%. За децата до 110 см., входът е безвъзмезден, а тези до 140 см., заплащат половин цена.

 

Цената на плаж „ Спартак “ през цялата седмица е 20 лева, а за деца и възпитаници – 16 лева, като след 16 ч. цената пада на 15 лева

 

Няколко разновидността за билети предлага плувният комплекс в Горна Малина – те стартират от 33 и стигат до 48 лева на човек, а входът за деца до 3-годишна възраст е безвъзмезден.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР