Столетницата съветва властта да се вземе в ръце. От няколко

...
Столетницата съветва властта да се вземе в ръце. От няколко
Коментари Харесай

БСП става законово продължение на протестите

Столетницата поучава властта да се вземе в ръце.

От няколко дни виждаме митинги в няколко града на страната, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ва брифинг в централата на партията.

По думите на нинова ръководещите имат проблеми с хората на улицата. Българска социалистическа партия поддържа справедливите митинги на хората , още веднъж посочи водачът на алените, само че изрично отхвърли левицата да стои зад организацията на недоволството .

Ще бъдем естественото продължение на настояванията на хората на улицата , даде обещание тя. По думите на Нинова решения има, а мястото е в Народното събрание, методът е със закони.
Левите са взели решение тези претенции да намерят място в Народното събрание.

 Радев прикани ГЕРБ да изясняват първо на народа
Радев прикани ГЕРБ да изясняват първо на народа

Налага несъгласие над Закона за корпоративното облагане

Социалистите внасят предложение да остане остарялото състояние на налога за старите коли. Искат и да отпаднат таксите за облеклата втора ръка.
Червените отново ще внесат предложение за понижаване на Данък добавена стойност върху хляба.

 От Българска социалистическа партия желаеха безвъзмездни детски градини и 5% Данък добавена стойност на самун, мляко и сирене
От Българска социалистическа партия желаеха безвъзмездни детски градини и 5% Данък добавена стойност на самун, мляко и сирене

Жените социалистки желаят фамилно подоходно облагане

В митингите Нинова вижда предпочитание за промяна на модела. Това са освен обществени митинги, това са митинги на междинната класа , акцентира соцводачът.

ГЕРБ да чуят гласа на хората, упорства социалистката.

Тя захапа Цветан Цветанов, който, съгласно нея, объркал международния, европейския и локалния ред . Той още веднъж оспорил устоите на конституционния ред. Цветанов със размах работи, иронизира Корнелия Нинова.

Да се вземат в ръце, прикани водачът на левите ръководещите.

Иначе депутатите от Българска социалистическа партия остават непреклонни и няма да се записват в пленарна зала , до момента в който Валери Симеонов не подаде оставка.
Припомняме, ПГ на Българска социалистическа партия престана да се записва в Народното събрание, откакто избухна абсурда с думите на вицепремиера за протестиращите родители на деца с увреждания, а Българска социалистическа партия желаеха оставката му. Преди това пък ПГ на Българска социалистическа партия съобщи, че оставя в пленарна зала единствено 20, депутати, като останалите отиват измежду нарона да разискват " Визия на България ".

 Цветанов укори Радев в популизъм и незнание
Цветанов укори Радев в популизъм и незнание

Президентът и Българска социалистическа партия стоят зад апелите за оставка, сподели той

Няма да вършим кворум на болшинството, изясни Нинова в отговор на въпрос на news.bg . Когато ръководещите си създадат кворум, тогава алените щели да вземат участие интензивно в дебатите.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов пък видя подбудителите на митингите в ръководството. Хората излизат на улицата от беднотия, от безперспективност , счита той.
Социалистът е уверен, че опция има. Всеки трети стачкува в България , посочи Паргов.

 Лимитите при компенсациите остават единствено отчасти Обновена
Лимитите при компенсациите остават единствено отчасти

Менда Стоянова оставя разногласията на прокуратурата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР