Столът на Tesla каза, че производителят на автомобили трябва да

...
Столът на Tesla каза, че производителят на автомобили трябва да
Коментари Харесай

Tesla трябва да изкачи „Mount Everest“, за да спечели гласовете на акционерите, председателят предупреждава

Столът на Tesla сподели, че производителят на коли би трябвало да изкачи „ Mount Everest “, защото е изправен пред гласовете на акционерите по отношение на преместването в Тексас и договорката на Илон Мъск за възнаграждение на 56 милиарда $, като в същото време отхвърля рецензиите, че е прекомерно близка с милиардера като „ нелепости “.

Робин Денхолм, австралийски счетоводител, който управлява Tesla от 2018 година, се бори да завоюва акционерите преди годишната среща на 13 юни, която се равнява на референдум за водачеството на третия най-богат човек в света.

Управителният съвет на Tesla се пробва да потвърди, че вложителите поддържат противоречива договорка за възнаграждение, която съд в Делауеър анулира през януари. След решението Мъск даде обещание да напусне щата и да реалокира учредяването на Tesla в Тексас.

„ Ние сме доста при започване на акцията и ще се срещаме с [акционерите] през целия път до деня на гласуването “, сподели Денхолм пред Financial Times в края на двукратната среща седмично ревю за вложители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР