Стоки за над 45 000 лв. бяха иззети при специализирана

...
Стоки за над 45 000 лв. бяха иззети при специализирана
Коментари Харесай

Иззеха дрехи менте за 45 000 лева от магазини във Варна, разследват четирима търговци

Стоки за над 45 000 лева бяха конфискувани при профилирана интервенция в магазини за облекла в търговски комплекс във Варна, това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Вчера в търговски комплекс, намиращ се на ул. «Дрин» във Варна, от чиновници на бранш «Икономическа полиция» при ОДМВР – Варна, е извършена профилирана полицейска интервенция за определяне и документиране на закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност.

В хода на интервенцията са тествани два търговски обекта, като в същите са открити разнообразни артикули (дрехи) на разнообразни търговски марки без нужната документи за категорично единодушие от страна на притежателя на съответните марки. Иззетите артикули са на обща стойност към 45 000 лева

Образувано е досъдебно произвеждане против съдържателите на магазините – две дами на възраст 43 година и 46 година и двама мъже – 39 година и 24 година от Варна. За случаите е известен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 MrBean (преди 1 минута) Рейтинг: 1127 | Одобрение: 547 Бравос,парцалки ловим но бандюгите не-никога,бравос. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР