Стокхолм, 31 май, 2022- SQUID, в партньорство с HUAWEI, предоставят

...
Стокхолм, 31 май, 2022- SQUID, в партньорство с HUAWEI, предоставят
Коментари Харесай

Приложението SQUID и Huawei Браузър предоставят още по-персонализирани новини -

Стокхолм, 31 май, 2022- SQUID, в партньорство с HUAWEI, дават още по-добре подбрани и персонализирани услуги на началната страница на Huawei Browser. Потребителите могат също по този начин да избират сред разрастващите се категории, варирайки от Бизнес до Лайфстайл. Браузърът на HUAWEI е конфигуриран на всички телефони на марката и също по този начин може да бъде изтеглен на всички Android устройства в Гугъл Play Store, с името Petal Browser.

Персонализираните услуги за вести магат да бъдат открити на началната страница на браузърът на HUAWEI, където потребителите могат да се потопят в микс от особено подбрани вести от разнообразни категории и от необятен кръг достоверни източници. Потребителите могат също да направляват менюто в горната лента избирайки сред разнообразни категории, като спорт, развлечение, просвета и технологии, подкаст и доста други.

Най-новите категории, на които потребителите към този момент могат да се насладят са Финанси и Лайфстайл.

В категория Финанси потребителите могат да намерят потребителски вести както и събития, трендове касаещи компании, мнението на разнообразни международни водачи, потребите организации, промишлен бранш и доста други. В категорията Лайфстайл читателите могат да намерят ентусиазъм за здравословен метод на живот, пътешествия, мода, забавни публикации и видеа от вдъхновяващи хора, подготвени да споделят опита си.

“Ние сме доста разчувствани да работим с HUAWEI Browser и да предоставим значимите вести от тествани източници с голям набор от категории. Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат качествена публицистика и в това време да помогнем на издателите ни да привлекат повече трафик и доходи ”, споделя Йохан Отелиус, Изпълнителен шеф и създател на приложението SQUID.

Приложението SQUID дава новинарско наличие на потребителите на мобилни телефони HUAWEI на 33 разнообразни езика, в множеството страни от Европа и Латинска Америка. Целта на SQUID е да даде на “милениалите ” елементарен достъп до забавни и подобаващи вести от достоверни източници.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР