Стожерът в защитата на Черно море Даниел Димов очаква да

...
Стожерът в защитата на Черно море Даниел Димов очаква да
Коментари Харесай

Даниел Димов разкри какво очаква от Черно море на „Георги Аспарухов”

Стожерът в отбраната на Черно море Даниел Димов чака да затвърдят сполучливия старт в Първа лига с добра игра и резултат и във втория си мач от сезона – гостуването на Левски в понеделник.

„ Двата тима се познават прелестно и надали могат да се изненадат. Малките елементи е допустимо да решат сходен мач и по тази причина би трябвало да сме съсредоточени от самото начало и да сведем до най-малко непредизвиканите неточности ”, съобщи за „ Петел ” Димов.

Запитан кои са мощните качества на Левски и до каква степен иска ми се отрази това, че още нямат непрекъснат старши треньор, Димов сподели:  „ Левски разполага с положителни играчи и взе значима победа на старта, която им върна самочувствието след отпадането от Европа. Друго за тях, още по-малко пък кой ще им става треньор и по кое време, не е редно аз да разясня. ”

Димов призна още, че черната им серия в елита от 60 години без победа над Левски в София тежи, само че подсети, че традициите са основани, с цел да се нарушават.

„ Черно море от мач на мач ще демонстрира по-стойностен футбол. Сега ще отидем в София с настройката да играем добре и тактически вярно. Дано имаме и спортно благополучие ”, приключи Даниел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР