Стоил Терзиев от пловдивското село Неделево е убил баща си

...
Стоил Терзиев от пловдивското село Неделево е убил баща си
Коментари Харесай

Стоил от Неделево, пребил до смърт баща си, обжалва 18-годишната си присъда

Стоил Терзиев от пловдивското село Неделево е умъртвил татко си Антон в положение на мощно неспокойствие. Това изказване направи юристът му Стефан Левашки пред Пловдивския апелативен съд. 41-годишният мъж апелира наказването си от 18 година непоколебим затвор.

Вечерта на 16 март 2022 година бащата и синът седнали да пият. В един миг Антон оставил сина си на масата и отишъл да си легне.

По-късно през нощта станал и решил да излиза. Стоил Терзиев опитал да го спре и се скарали: 41-годишният бутнал по-възрастния мъж, той се хванал за якето му и скъсал джоба. Бесен, синът почнал да бие татко си. На мястото пристигнала полиция и кола за спешна помощ. Антон Терзиев е бил откаран в УМБАЛ " Св. Георги ", където умрял на 18 март. Стоил получи присъдата си през октомври м.г.

Прокурор Марина Белчева изиска от магистратите да одобряват жалбата за неоснователна. " Единственият спор по фактическата конюнктура е за какво съдът бил приел, че подсъдимият е извел татко си на открито и му е нанесъл удари ", съобщи тя. По думите й направяната експертиза е потвърдила, че по главата на Антон Терзиев има пострадвания, нанесени с крайници на железна маса, до която е бил открит. " Стоил споделя, че са излезли двамата и татко му е паднал. Но не може 3 пъти да падне върху крайници на масата ", безапелационна е прокурорката. Тя отхвърли и изказванието, че е работил под афект, защото съгласно нея Терзиев младши няма по какъв начин да се е раздразнил толкоз доста от това, че татко му му споделил, че излиза. Експертизите също не подкрепяли тази версия. 

Адвокат Левашки настоя от съда нова психична експертиза, както и магистратите да разпитат майката и сестрата на 41-годишния мъж, само че и двете претенции бяха отхвърлени. " Да ми намалите присъдата ", сподели само Терзиев, запитан какво желае.

Апелативните съдии оповестиха, че ще вземат решение в законовия период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР