Стоил Рошкев Без Нинова БСП да е умряла. Отдавна. Нинова

...
Стоил Рошкев Без Нинова БСП да е умряла. Отдавна. Нинова
Коментари Харесай

Стоил Рошкев: Реформаторката Нинова

Стоил Рошкев

Без Нинова Българска социалистическа партия да е умряла. Отдавна. Нинова я съживи. Нинова я обнови, макар клопките, залагани ѝ извън и от вътрешната страна - както по оста мутри-котараци, по този начин и по градивния имобилен детайл от дългогодишните динозаври и партийни паразити, привикнали да лапат наготово приготвената от други гозба, и поминуващи си екстра в жежка завера с тия същите котараци, мутри, а неотдавна и Дондуков Двойкаджията + вицето му Йотова.

Но, популярност Богу, има я още - спасителят-лидер Корнелия Нинова, която от дълго време им е декларирала - стига!

И те са озверели. Побеснели. Как по този начин?! Партията си е наша. Партията си ни е бащиния, фучат тия, включая Радев, дето на бърза ръка пристанаха на мутрите, щом си осигуриха държавни кресла. Един (тоя от Перник например) беше почнал да заплаща на агитки да дюдюкат пред “Позитано” 20. Или да вземем префинения и спечелил си име като „ изискан “ началник на евросоциалистите, който отколе се е трансформирал в образец за губещ на всички избори.

И още, и още... Мишката Миков… Ами… Добрев, Паргов, Гергов, Зарков, Лечева... Ооо… Няма да ми стигне цялостен ферман да ги изпиша всичките службогонци, искащи да махнат Нинова.

Но всуе.

От през днешния ден към този момент в напълно нов подтекст заживяват думите на Зарков от Дупница отпреди няколко месеца: Искаме да напишем нова приказка за най-голямата партия вляво преди основните локални избори.

Опааа... това ли било, мамин златен?

Всичко това - ръководено от Радев.

Ще му кажа единствено едно: Хитрата сврака - с двата крайници.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР