Стоейки пред съдията в пранги, 45-годишният Лецкус каза на Сарагоса,

...
Стоейки пред съдията в пранги, 45-годишният Лецкус каза на Сарагоса,
Коментари Харесай

Съдия повдига загриженост за психичното си здраве относно мъж, задържан при стрелба през уикенда на Нова година близо до Вегас Стрип

Стоейки пред съдията в вериги, 45-годишният Лецкус сподели на Сарагоса, че „ повече или по-малко “ схваща повече от 70 обвинявания в закононарушения против него.

Полицията сподели, че никой не е бил ранен от пукотевица, само че околните здания са били развалени малко преди 6 сутринта в неделя в Signature Towers - комплекс от три здания, който е част от курорта MGM Grand източно от Las Булевард Вегас. Полицията сподели, че Летцкус е открит и задържан съвсем пет часа по-късно.

Прокурорът Ерика Мендоса сподели на съдията в сряда, че Летцкус е признал, че е стрелял и че помещението, в което е останал, е било съществено развалено от „ безразборна “ пукотевица и наводняване. Мендоса сподели, че MGM Resorts прави оценка вредите на повече от 100 000 $.

Съдията отхвърли предлагането на назначения от съда юрист на Летцкус, Далас Анселмо, да дефинира минимална гаранция от 5 000 $ с електронно наблюдаване на местоположението. Анселмо отхвърли коментар по-късно отвън правосъдната зала.

Документите демонстрират,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР