Сто килограма марихуана - 63 кг под формата на растения

...
Сто килограма марихуана - 63 кг под формата на растения
Коментари Харесай

Сто килограма марихуана иззеха при спецакция във Ветрен дол

Сто кг марихуана - 63 кг под формата на растения и 37 кг суха листна маса, готова за дистрибуция, са открити и конфискувани при профилирана интервенция против производството и разпространяването на опиати, извършена през вчерашния ден на територията на септемврийското село Ветрен дол, оповестяват от ОДМВР в Пазарджик.

Полицейските дейности са осъществени от чиновници на ГДБОП, бранша за битка с проведената престъпност в Пазарджик и Смолян, взаимно с сътрудниците им от ОДМВР-Пазарджик.

Екипите се насочили за инспекция в някогашна тракторна база в землището на селото. В халето била открита ситуирана в няколко пространства чудесно оборудвана високотехнологична наркооранжерия за развъждане и следваща обработка на канабис. Установени са 563 растения в друга фаза на напредък, с обща маса към 63 кг.

Открити са и 37 кг суха листна маса, готова за дистрибуция. Помещенията били оборудвани със системи за надзор на температурата, влажността на въздуха, осветлението, вентилатори и електрически дробилки. Задържани за период от 24 часа са притежателят на парцела – 32-годишен мъж от Септември и 23-годишен негов съизвършител от същия град. Откритата дрога и съоръжение са конфискувани, на мястото е осъществен оглед. За работата по случая е известена прокуратурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР