Сто и двадесет омъжени красавици от целия свят ще се

...
Сто и двадесет омъжени красавици от целия свят ще се
Коментари Харесай

120 омъжени красавици от цял свят превземат София за конкурса „Мисис Вселена“

Сто и двадесет омъжени хубавици от целия свят ще се стекат за състезанието „ Мисис Вселена “ в София от 30 януари до 4 февруари. България не е виждала интернационална конкуренция от такава големина.

Организаторът Меги Савова е планувала на 1 февруари и огромен конгрес за битка против домашното принуждение над дами и способи за оправянето с този проблем като част от обществените дела на значимата демонстрация в Балната зала на „ Монтесито “. Всяко от 45-те издания на „ Мисис Вселена “ до в този момент е имало и благотворителна устременост. Българското няма да направи изключение. Фокусът още веднъж ще бъде в помощ на дами, потърпевши от експанзия.

В Зала 3 на НДК елитните посетители ще могат да проследят състезанието и да оценят освен участничките, ами и работата на журито в елегантна конюнктура с подобаваща развлекателна стратегия. Особено атрактивни ще са туровете, в които омъжените дами ще показват гениите си и публични тоалети. Във Вечерта на нациите на 3 февруари, когато ще бъдат раздадени специфичните награди ще бъде необикновено пъстро от зрелищните костюми на претендентките.

Големият край е на 4 февруари, още веднъж в Зала 3 на НДК. Гостите ще влизат единствено с предложения, а публицистите – със специфични акредитации.

Мисис Вселена (Mrs. Universe) е международният конкурс с стабилно развиване и неизменим престиж. В него могат да вземат участие дами от 18 до 50-годишна възраст, омъжени, вдовици, разведени или такива, които повече от три години живеят на фамилни начала с половинката си. Всяка страна може да изпрати повече от една претендентка, стига да са от разнообразни райони.

За да победи омъжената хубавица не е належащо единствено да наподобява добре. Тя би трябвало да е отлична майка, потвърден експерт с кариера, да изповядва обвързаност към обществени дела.

Меги Савова към момента търси огромен ресторант с типично българска кухня, където да показа нашенските гозби на гостите, които ще са повече от 160 индивида.

Съпреживейте незабравими моменти с най-красивите фамилни дами на планетата в Балната в Зала 3 на НДК.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР