Сто дни след поредните предсрочни парламентарни избори Парламентът е безплоден.

...
Сто дни след поредните предсрочни парламентарни избори Парламентът е безплоден.
Коментари Харесай

ДСБ с оценка на управлението: Това са сто дни на политическа измама

Сто дни след следващите предварителни парламентарни избори Парламентът е ялов. Това се споделя в позиция на Демократи за мощна България (ДСБ), изпратена до медиите, в която от партията дават своята оценка за миналите 100 дни на ръководство на кабинета " Борисов-3 " и 44-то Народно заседание.
" Липсва управническа стратегия на държавното управление и болшинството. Липсва воля и потенциал за осъществяване на промени. Увеличава се корупцията и се задълбочава партизанщината при назначенията в обществения бранш. Предлагат се само лобистки законодателни ремонти и ограничения за увеличение на административния рекет върху бизнеса и жителите. Затвърждава се партийно-политическия надзор върху правосъдната власт и чадъра върху мафията и олигархията ", означават от ДСБ.
" Това са 100 дни на политическа машинация. Причината за управническата отпадналост е заложена още при сформирането на ръководещото болшинство и съдружно държавно управление, които са без явен идеологически код и общи полезности. Единственото, което сплотява ръководещите, е “усвояването” на средствата от държавния бюджет и европейските фондове в полза на стеснен кръг лица на олигархията. Това е и повода за опазване на традицията, етническата корпорация Движение за права и свободи да е прикрит съдружен сътрудник даже на държавно управление с присъединяване на крайни националисти. Българска социалистическа партия също единствено имитира опозиционно държание, като взе участие във всички скрити сделки с властта. Видно е, че наследниците на комунистическата номенклатура работят добре дружно ", споделят от партията на ген. Атанас Атанасов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР