Стлелба в близост до стадиона, приел първия мач от Световното

...
Стлелба в близост до стадиона, приел първия мач от Световното
Коментари Харесай

Стрелба с жертви на Световното за жени

Стлелба наоколо до стадиона, приел първия мач от Световното състезание по футбол за дами, лиши живота на най-малко двама души и рани най-малко шестима, оповестиха от полицията.

Световното състезание по футбол за дами в Австралия и Нова Зеландия бе намерено с мач сред домакина Нова Зеландия и Норвегия (1:0).

Стрелбата е била наоколо до хотела на норвежките. От локалната полиция допълниха, че стрелецът е бил премахнат от органите на реда.

От ФИФА обявиха по случая: „ Бяхме осведомени, че това е индивидуален случай и не е обвързван с футболните събития в града и мача на откриването на международното състезание, който ще се организира през днешния ден съгласно предварителната стратегия “.

Иначе, в откриващия мач на Мондиала домакините от Нова Зеландия надделяха Норвегия с 1:0, постигайки първа победа на Световно състезание в 16-ия си мач на подобен конгрес.

Първият гол в мача и като цяло на  Световното падна в 48-ата минута, когато Жаки Хенд комбинира с Хана Уилкинсън, която вкара гол. В 81-ата минута Норвегия можеше да изравни, само че Виктория Есон избави удар на Тува Хансен, като по-късно топката рикошира в гредата.

В самия завършек на мача Хансен докосна топката с ръка след центриране на Малия Стайнмец и бе отсъдена дузпа, при която обаче Риа Персивал нацели напречната греда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР