Стивън Тайлър и компания трябваше да тръгнат на път през

...
Стивън Тайлър и компания трябваше да тръгнат на път през
Коментари Харесай

„Aeросмит” отлагат европейското си турне през 2022 г.

Стивън Тайлър и компания трябваше да тръгнат на път през юни и юли, само че са взели решение още веднъж да анулират концертите поради " продължаващото съществуване на ограничавания за Коронавирус и други проблеми " , както и с цел да предпазят почитателите и екипа си.

В изказване, оповестено на страниците им в обществените медии, рокаджиите пишат: " С надълбоко страдание би трябвало да съобщим, че европейското ни турне, планувано за юни и юли 2022 година, е анулирано. Продължихме да следим обстановката с Коронавирус и със свързаната с това неустановеност към логистиката на пътуването, продължаващото съществуване на COVID-ограничения и други проблеми. Стана ясно, че няма да е допустимо да продължим с летните си концерти в Европа. Здравето, сигурността и благосъстоянието на нашите почитатели са наш приоритет номер едно. Ще се върнем, с цел да избухнем с всички сили и се надяваме скоро да обявим тези вълнуващи вести ".

Рок легендите към този момент два пъти отлагаха концертите, които в началото трябваше да се състоят през 2020 г./БГНЕС, Контактмюзик
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР