Стивън Спилбърг вече не е единственият режисьор в семейството. Преди

...
Стивън Спилбърг вече не е единственият режисьор в семейството. Преди
Коментари Харесай

Какво наследи дъщерята на Стивън Спилбърг от своя баща

Стивън Спилбърг към този момент не е единственият режисьор в фамилията. Преди дни той показа насладата си от желанието на щерка му Дестри Спилбърг да се занимава с постановка. " Това е едно прелестно начало и цялото семейство извънредно се вълнуваме ", сподели щастливият татко в изявление за подкаста SmartLess.

Поводът за изявлението е новият късометражен филм на Дестри със заглавие Four Assassins (And A Funeral).

Въпреки че в изявление за SmartLess Спилбърг е споделял, че щерка му " постоянно е обичала филми ", въпреки всичко през годините по-скоро е считал, че Дестри евентуално ще се отдаде на конния спорт, защото от дете обича ездата. 26-годишната жена обаче оставя конете в тинейджърските си години и стартира постоянно да съпровожда татко си на снимачната площадка.

" Често присъстваше на фотосите на филми. Понякога идваше даже всеки ден ", спомня си Спилбърг. " Определено ѝ беше забавно. Освен това Дестри е доста добър фотограф, което безспорно ще ѝ оказва помощ при снимането на филми. Дори мисля, че може би тя ще е единственото ми дете, което ще последва моите режисьорски стъпки, макар че всичките ми деца са по един или различен метод в областта на изкуството ", сподели още в подкаста огромният режисьор.
 Снимка 602829
 

От People припомнят, че 76-годишният Спилбърг има четири деца от сегашния си брак с актрисата Кейт Капшоу, както и едно от първата си брачна половинка Ейми Ървинг.

През 2021 година Дестри отнесе рецензии за късометражния си филм Let Me Go The Right Way, в който взе участие синът на Шон Пен - Хопър, а сюжетът е написан от сина на Стивън Кинг - Оуен Кинг. Филмът бе избран като артикул на холивудския непотизъм. Тогава Дестри направи изказване в обществените мрежи в своя отбрана. " Работих интензивно, за стигна до мястото, където съм ", написа тя.

Впоследствие Дестри е признавала, че е родена с известна привилегия - поради своя татко. Но и че се пробва по всякакъв начин да се откъсне от този факт и да потвърди, че геният ѝ може да има своя принос в кино индустрията
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР