Стивън Падок, който уби 59 души и рани повече от

...
Стивън Падок, който уби 59 души и рани повече от
Коментари Харесай

Милиардер и шеф на игралния бизнес в Лас Вегас разкри детайли от живота на убиеца Падок

Стивън Падок, който умъртви 59 души и рани повече от 500 в Лас Вегас, е посещавал казиното в града един-два пъти всеки месец и се е държал като нормален посетител, който не се е отличавал с нищо. Това описа притежателят на игралния бизнес, генералният шеф на компанията Wynn Resorts милиардерът Стивън Вин пред Fox News Според неговите думи, Падък е почнал да идва в Лас Вегас през 2006 година Той отсядал един или два пъти в месеца дружно със своята другарка в хотел Mandalay Bay, от който устрои стрелбата, по този начин и в други хотели в града, които са част от Wynn Resorts, отбелязва Вин.

" Това беше състезател, който харчеше скромни суми, съгласно нашите стандарти, до момента в който играеше. Нищо съществено ", отбелязва милиардерът. Според думите на Вин, Падък " постоянно плащаше в точния момент и в никакъв случай не дължеше нищо " на нито едно от заведенията в Лас Вегас. Както споделя притежателят на игралния бизнес, Падък бил " изцяло нормален " клиент. " Той не създаваше никакви проблеми ", акцентира Вин.

Освен това, той отбелязва, че Падък и неговата другарка водели изтрезнял метод на живот, още повече, че никой от неговите сътрудници от казазината и хотелите в Лас Вегас не ги е видял с алкохол в ръце. " Те се държаха консервативно, безшумно и сдържано във всеки един смисъл ", - отбелязва Вин. " Никой не би спрял подобен човек на входа на постройката ", прибавя той.

Както по-рано заяви ABC, базирайки се на източници от полицията, следствието смята, че Падък е евентуално да е страдал от недиагностицирано тежко психическо заболяване.

Превод и редакция: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР