Стивън Милър, топ съветник на президента Доналд Тръмп, е с

...
Стивън Милър, топ съветник на президента Доналд Тръмп, е с
Коментари Харесай

Стивън Милър, топ съветник на Тръмп, е поредната жертва на коронавирус в Белия дом

Стивън Милър, топ консултант на президента Доналд Тръмп, е с позитивен тест за ковид. Той се причисли към разрастващия се лист от доближени на американския водач , които се заразиха с вируса, написа " Гардиън ".

През последните пет дни работя отдалечено и съм се изолирал, тестванията бяха негативни всеки ден до през вчерашния ден. Днес аз съм с позитивен тест за ковид и съм под карантина , се споделя в известие на Милър.
 Тръмп разсекрети абсурда с пощата на Хилари Клинтън
Тръмп разсекрети скандала с пощата на Хилари Клинтън

Президентът на САЩ с опит да се върне в акцията

Повече от 10 чиновници в Белия дом и други в обкръжението на президента са инфектирани. По-рано тази година брачната половинка на Милър, Кати Милър, която е представител на вицепрезидента Майк Пенс, се болести.

Милър, който служи като политически консултант и написа речите на Тръмп, е измежду най-големите бранители на политиката на администрацията за разделяне на децата от родителите им, които имигрират в Съединени американски щати. Той също е основен състезател в решението на американския политик да ползва политика на нулева приемливост , довела до лишаване на минимум 5400 деца от родителите им.

В сряда, два дни преди Тръмп да разгласи, че е с ковид, Милър беше видян да се качва на борда на хеликоптера на президента Marine One, отлетял от Белия дом за базата " Андрюс ". Той се качи на борда на хеликоптера с топ съветниците Хоуп Хикс, Дан Скавино и Джаред Къшнър. Миналата седмица Тръмп разгласи, че , часове
 Тръмп спря договарянията за пакета от тласъци
Тръмп спря договарянията за пакета от тласъци

Забраната ще работи до изборите

Вчера американският водач написа в " Туитър ", че възнамерява да взе участие на дебата с Джо Байдън в Маями идната седмица. Но някогашният вицепрезидент акцентира, че в случай че Тръмп е с позитивен тест за ковид, дебатът би трябвало да бъде анулиран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР