Стивън Мълхърн се присъедини към Holly Willoughby, когато се завърна

...
Стивън Мълхърн се присъедини към Holly Willoughby, когато се завърна
Коментари Харесай

Holly Willoughby от Dancing On Ice се завръща в телевизията след няколко трудни месеца

Стивън Мълхърн се причисли към Holly Willoughby, когато се завърна към малкия екран онлайн през днешния ден в Dancing On Ice.

водещата не е била по малкия екран, откогато реши да се отдръпна от „ Тази заран “ през октомври. Тя беше показана дружно с Филип Скофийлд съвсем 14 години, само че Фил се отдръпна преди този момент, откакто призна за „ неразумна, само че не и противозаконна “ спекулация с по-млад сътрудник. Съобщава се, че шефовете са се надявали Холи да остане в утринното шоу на ITV, само че през октомври тя удостовери, че ще се отдръпна като водеща с неотложен резултат, базирайки се на фамилни аргументи.

В изказване, споделено онлайн на време, тя сподели: „ Днес уведомих ITV, че след 14 години няма да се върна в This Morning. На всички, които в миналото са работили по шоуто през годините, благодаря доста.

„ Това е толкоз мъчно прощаване, вие сте невероятни и аз вечно ще се гордея с това, което направихме дружно. Благодаря на всички в ITV за поддръжката. Благодарим на всеки посетител, който седна на нашия диван. " <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР