Стивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William

...
Стивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William
Коментари Харесай

Проф. Лъчезар Филипов: Хокинг иска децата ни да знаят квантовата механика като азбуката

Стивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на британски: Stephen William Hawking) е... към профила се занимаваше с произхода и началото на света през последните години, това му даде една мощ във философията. Той говореше за бъдещето на човечеството. Това съобщи проф. Лъчезар Филипов, астрофизик към Института за галактически проучвания към Българска академия на науките, за приноса на Стивън Хокинг в проучването на Космоса в предаването „ Лице в лице “ по БТВ. По рано през днешния ден бе оповестено, че Хокинг е умрял на 76-годишна възраст.

"Астрофизикът съобщи наклонността за живот отвън планетата ни. Това е вярно, би трябвало да мислим за престояване отвън нашата планета, поради източването на земните запаси. Най-близка и комфортна планета за това е Марс ", добави той.

"Стивън Хокинг считаше, че изкуственият разсъдък може да попречи на нашето човечеството, и да се обърне против нас, както стана с атомната бомба ", сподели още Филипов.

"Преди 5 години съветски милиардер, сътвори група, която да сътвори технология, с която по-бързо ще се свържем с извънземните. В тази група беше и Стивън Хокинг, само че той предупреждаваше да сме по-тихи. Той считаше, че би трябвало да се пазим от извънземни, защото сме на най-ниско равнище ", разкри астрофизикът.

"През последните 20 години се занимаваше с популяризация на науката, той споделяше, че желае нашите деца и внуци да знаят квантовата механика както писмеността ", сподели още Филипов.

"Няколко пъти има съвсем натискане на бутони за изстрелване на нуклеарни ракети, които обаче извънземните стопират. Извънземните ни пазят. От години наред военните употребяват доста технологии, даже и изработката на наши летящи чинии, и в един миг, в случай че всичко това излезе нескрито, ще бъде излъгано обществото. За това и не се разкриват разрушилите се НЛО-та ", добави професорът.

"Много технологии се появяват с помощта на извънземните модели на технологии. Транзисторът се появява откакто пада извънземна паница и хората копират технологията на направа ", приключи проф. Лъчезар Филипов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР