Стивън Хендри ще изиграе първия си официален двубой от 2012

...
Стивън Хендри ще изиграе първия си официален двубой от 2012
Коментари Харесай

Завръщането на краля тази вечер от 21 часа!

Стивън Хендри ще изиграе първия си формален дуел от 2012 година насам тази вечер от 21 часа против най-хубавия си другар Матю Селт в първи кръг на Откритото състезание на Гибралтар. Самият Селт описа забавна история на зараждането на дружбата посред им преди към 12 години на полет за Шанхай.

" Той направи доста за мен през 2009-а на Шанхай Мастърс. Случайно стана, че седях до него в самолета при първото ми пътешестване до Шанхай. Той беше най-голямото име в спорта, ненапълно не желаех да съм тъкмо до него, тъй като изпитвах благоговение.

Мислех, че ще се държа като глупак, по тази причина се успокоих, когато той седна до мен и се показа, това беше благо. На идване го чакаше кола и ми предложи да закара и мен до хотела. После в хотелската ми стая получих позвъняване от него с предложение да потренираме дружно. Когато приключихме, ми се обади още веднъж, този път с покана да вечеряме дружно с мениджъра му. Бях чувал, че е тъмен човек, само че въобще не се оказа по този начин - прекарахме си брилянтно. Помислих си, че е доста общителен, тъй като един тип ме взе под крилото си при първия ми престой в Китай, когато бях единствено на 24 години. Оттогава сме най-хубави другари.

Дали Стивън може да се класира за Световното? Разбира се, само че би трябвало да играе добре. Сигурно е обаче, че няма да се пропука напрегнат, тъй като постоянно е бил отличен в това. Такова качество не се придобива с пари, той си е подобен, до момента в който аз постоянно съм бил на противоположната прекаленост. Ако не се класира, ще е тъй като не е играл задоволително добре. С наслаждение бих го гледал по какъв начин стига до " Крусибъл ", стига да не е в моята част на схемата на квалификациите ", споделя Селт пред уеб страницата на World Snooker Tour.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР