Стивън Фрай, 66 , каза, че неговата удивителна“ загуба на

...
Стивън Фрай, 66 , каза, че неговата удивителна“ загуба на
Коментари Харесай

Оземпикските олимпийски игри в Холивуд! Това е причината тези 11 знаменитости да са отслабнали много - но някои твърдят, че е „невероятно“, докато други предупреждават, че ще повръщате 5 пъти на ден

Стивън Фрай, 66, сподели, че неговата „ удивителна “ загуба на тегло е имала своята цена, откакто Ozempic го е карал да повръща до пет пъти дневно

Стивън Фрай се трансформира в последния огромен име звезда, с цел да предизвести за заплахите от опиата, заяви The Mirror.

Той приписва манията си по храната на детството си в Норфолк и готвачката госпожа Райзбъро нает от родителите си Мариан и Алън, който беше „ добър британски елементарен готвач “.

След години на битка с тежестта си вследствие на това, Фрай сподели, че е бил прелестно сюрпризиран от успеваемостта на лекарството и е разкрил, че стопира всичките му стремежи за храна и алкохол.

Той сподели: „ Първата седмица или по този начин си мислех: „ Това е изумително. Не единствено не желая да хапвам, само че и 'Не желая алкохол от какъвто и да е тип. Това ще бъде ужасно.

'Тогава започнах да се чувст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР