Стивън Фелпс, собственик на вече фалиралото FSD Hot Rod Ranch,

...
Стивън Фелпс, собственик на вече фалиралото FSD Hot Rod Ranch,
Коментари Харесай

ФБР разследва търговец на класически автомобили във Флорида, обвинен в огромна схема за измама със собственост

Стивън Фелпс, притежател на към този момент банкрутиралото FSD Hot Rod Ranch, неотдавна се изправи лице в лице с кредиторите, на които дължеше пари. След като подаде молба за банкрут по глава 7 през декември 2023 година, Фелпс изброи съвсем 100 кредитори и дължи повече от 4 милиона $ отговорности. Въпреки че полицейското ръководство на Юстис и ФБР проверяват Фелпс за машинация, той сподели на кредиторите си по време на скорошна сесия в Zoom, че бизнесът му просто се е провалил.

„ Дълбоко скърбя, че загубихте пари “, сподели Фелпс, съгласно Майк DeForest в WKMG ClickOrlando. „ Това беше просто бизнес проект, който не можах да накарам да работи. “ Много от клиентите на Фелп обаче биха възразили противното.

FSD (баща, наследник, дъщеря) Hot Rod Ranch купуваше и продаваше хотродове и типичен коли, само че доста от клиентите му или не съумяха да получат парите си, или не не получават колата, която са закупили. Най-малко един клиент получи лъжливо право на благосъстоятелност, оставяйки го дебитор към банката за колата, само че неспо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР