Стивън Джерард продължава със своите медийни изяви през последните дни.

...
Стивън Джерард продължава със своите медийни изяви през последните дни.
Коментари Харесай

Джерард: Нищо не сме постигнали, не трябва да има главозамайване

Стивън Джерард продължава със своите медийни изяви през последните дни. Сега, мениджърът на Астън Вила предизвести своите футболисти да не се главозамайват от двата следващи триумфа, които реализира отборът от Бирмингам.

Бившият британски национал също по този начин даде задоволително ясно да се разбере, че няма да търпи несериозно отношение и не би разрешил някои от неговите играчи да „ литне в облаците “.

„ Постигнахме 2 следващи победи, нищо друго не сме създали. Аз желая да бъда оптимално прям и ще кажа, че никога няма да разреша непотребна еуфория и самозабравяне. Толкова доста работа имаме до края на сезона и въобще не е въпросът да спечелиш един или два мача. Трябва да се научим да бъдем непрекъснати и да трупаме поредност от положителни резултати. Това е метод на мислене и аз считам, че футболистите ми би трябвало да са наясно с нещата. Дано са ме разбрали вярно, тъй като няма да понасям някой да се главозамае от една или две победи, по този начин не се реализират триумфи във футбола. Нужно ни е още толкоз доста, с цел да стигнем равнището, което аз искам. След края на сезона ще вършим разбори, само че дотогава мощно се надявам, че ще натрупаме оптимален точков актив, който ще ни разреши да приключим колкото е допустимо по-нагоре в класирането “, разяснява легендата на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР