Стивън Джерард настоя, че фокусът му е изцяло върху Астън

...
Стивън Джерард настоя, че фокусът му е изцяло върху Астън
Коментари Харесай

Джерард преди двубоя с Ливърпул: За мен това е просто още един мач

Стивън Джерард настоя, че фокусът му е напълно върху Астън Вила, подготвяйки се за завръщане на „ Анфийлд “. Бирмингамци гостуват на Ливърпул в събота, 11 декември, от 17:00 часа българско време.

Джерард прекара 17 сезона в редиците на мърсисайдци като състезател. След това той пое юношите на „ алените “, преди да застане отпред на Рейнджърс в Шотландия, където стана първенец на страната и прекъсна хегемонията на Селтик. Гостуването на „ Анфийлд “ в събота следобяд се обрисува най-сериозният тест за Джерард от началото на мениджърската му кариера във Вила след три победи в четири мача. 41-годишният експерт разкри, че не е луд от завръщането си в Мърсисайд, като вместо това избира да приоритизира представянето на своя състав.

„ Наистина почитам и разбирам целия звук към мача по явни аргументи. Шумът е за хората, които са разчувствани. За мен, това е просто още един мач, в който би трябвало да приготвя тима по допустимо най-хубавия метод, да се опитам да взема позитивен резултат за Астън Вила. За всички други, казусът е голям. За мен, три точки, огромен футболен дуел и 90 минути, върху които би трябвало да се концентрираме “, стартира той.

Вила се изкачиха до десетото място в Премиършип след мощна поредност в последно време, и са на четири точки от Арсенал на седма позиция. Ливърпул, в това време, е в серия от четири следващи победи, на една точка зад първенеца Манчестър Сити, който оглавява класирането. Джерард се надява да спъне някогашния си клуб в борбата за купата. „ Ние сме добър тим, притежаваме топ играчи, опасност сме и желаеме да затрудним оптимално живота на Ливърпул. Ние сме най-силни, когато играем с следена експанзия и владеем самодейността. На такова равнище, в случай че си въздържан във всяка зона от терена, можеш да бъдеш бързо осъден. Ако съм на рейса, връщайки се назад по М6 към Бирмингам и не съм най-харесваният на „ Анфийлд “, по този начин да бъде “, приключи наставникът на бирмингамци.

Джерард остава без Леон Бейли и Бертран Траоре, само че получи положителни вести след завръщането на Морган Самсон, който възобнови тренировки и е допустимо да бъде включен в конфликта на „ Анфийлд “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР