Стивън Джерард е готов за новия сезон в Шотландия. През

...
Стивън Джерард е готов за новия сезон в Шотландия. През
Коментари Харесай

Стивън Джерард концентриран изцяло върху работата си в Рейнджърс

Стивън Джерард е подготвен за новия сезон в Шотландия. През този уикенд започва Висшата лига и Рейнджърс ще опита да отбрани купата си от предишния сезон.

Мениджърът приготвя своя отбор и за присъединяване в квалификациите на шампионската лига, като още през идната седмица шотландците гостуват на Малмьо в първа среща от третия квалификационен кръг.
Бившият британски национал се надява на една сполучлива акция, само че той за следващ път опроверга всички спекулации, които го пращат отпред на Ливърпул.

"Тези непрекъснати трудове стартират да ме нервират. Аз не мога да управлявам какво се написа, само че неведнъж към този момент заявих, че се усещам ужасно в Рейнджърс. Няма никаква причина да си потегли и желая да работя, с цел да реализираме триумфи и в Европа. Дни преди старта на новия сезон мисля, че сме подготвени за всичко, което ни чака ", разяснява той.

"Засега оставам в Глазгоу и съм тук, с цел да развъртвам нашия план. Работя в чудесна конюнктура, в прелестни връзки съм с всички и не разбирам за какво би трябвало да трансформирам живота си. Казал съм всичко за Ливърпул през годините, а и съм потвърдил доста. Сега съм в един от най-хубавите отбори в Шотландия и най-малко на този стадий моето предпочитание е да остана за дълго “, приключи легендата на международния футбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР