Стивън Бийл беше осъден на доживотен затвор миналия месец за

...
Стивън Бийл беше осъден на доживотен затвор миналия месец за
Коментари Харесай

Преди атентатор в Калифорния да убие бившата му приятелка, съпругата му е починала от „мистериозна“ смърт, твърдят служители

Стивън Бийл беше наказан на пожизнен затвор предишния месец за това, което управляващите описаха като „ отблъскващ акт на принуждение ” — бомбен атентат в спа центъра на някогашната му другарка в Южна Калифорния, който умъртви нея и рани съществено двама клиенти. десетилетие след гибелта на брачната половинка на Бийл в това, което длъжностно лице от Съдебната здравна работа на окръг Лос Анджелис сподели по това време като „ тайнствен случай “. Сега федералните прокурори се включиха с документ, който назовава събитията към гибелта „ мощно подозрителни “.

64-годишният Бийл в никакъв случай не е бил упрекван в закононарушение за гибелта на Кристин Бийл на 8 март 2008 година, за която правосъдният доктор заключава, че е „ евентуално естествена “. Бийл завоюва дело за половин милион $ против застрахователна компания, която в началото отхвърли иск за инцидентна гибел, който той подаде в месеците след нейната гибел.

Но в заявката от 5 януари прокурорите от Прокуратурата на Съединени американски щати за Централния ок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР