Стивън Асенов е първото бебе на община Симитли, проплакало в

...
Стивън Асенов е първото бебе на община Симитли, проплакало в
Коментари Харесай

Първите бебета за 2023 г. проплакаха в Пиринско! Стивън от Симитли се роди в Германия на 1 януари, Тихомир от Крупник е първото бебе в МБАЛ Благоевград

Стивън Асенов е първото бебе на община Симитли, проплакало в Германия в първите минути на 1-ви януари 2023 година. Родителите му са гастарбайтери от години и дребният им правоприемник е избрал да види свят в непознатата страна. Въпреки, че са надалеч от родината, родителите на Стивън с наслада съобщили на околните си, че в немска клиника е проплакал дребен симитличанин с съвършени ограничения.,научи Struma.com

Името Стивън е измислено от майката, която е употребила двете първи буквички от името на дядо му Стефан, с положителното желание да възобнови името му.

В болничното заведение в Благоевград едвам през вчерашния ден в 05. 20 часа изплака първото бебе, това е Тихомир от село Крупник, трето дете в фамилията на родителите си. Днес още веднъж дребен мъж от Симитли се роди в МБАЛ Благоевград, който одобри името Росен. Сред мъжете се появи и дребна принцеса от Петрич, изплакала през днешния ден в благоевградската болница.

Тя носи красивото име Рая. За страдание до през днешния ден бебе от регионалния град не се е родило, само че неонатолозите и акушер-гинеколозите са уверени, че скоро ще се появи и първото благоевградчанче. Димитрина е първото бебе за община Банско, изплакала 5. 33 часа през днешния ден в болничното заведение в Разлог.

Тя е от Добринище и е наслада огромна за фамилията си. Красавицата тежи близо 3 500 грама, дълга е 52 сантиметра и още с появяването си извисила мощен глас, типично по банскалийски. Все още чакат първите бебета в лечебните заведения в Петрич и Сандански. Пожелаваме на дребните прицове и принцеси живот като в приказка, а на фамилиите им да бъдат горди с наследниците си и да им се радват в здраве и дълъг живот. Честита наслада на всички!

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР