Оригиналният вокалист на Smash Mouth Стив Харуел е в хоспис, казва мениджърът на групата

...
Стив Харуел, 56-годишният бивш вокалист на рок групата Smash Mouth,
Коментари Харесай

Стив Харуел, 56-годишният бивш вокалист на рок групата Smash Mouth, получава хосписни грижи в дома си, каза мениджърът на групата в неделя.

„Въпреки че Стив все още е тук с нас, за съжаление това ще бъде само за кратко“, каза мениджърът на Smash Mouth Робърт Хейс в изявление за CNN, отбелязвайки, че годеницата на Харуел също е до него.

Не бяха предоставени повече подробности за медицинското състояние на Харуел. „Надяваме се, че хората ще уважават личния живот на Стив и семейството му в този труден момент“, каза Хейс.

Харуел беше член-основател и дългогодишен вокалист на Smash Mouth, най-известен със своите оглавяващи класациите сингли „All Star“ и „I’m a Believer“.

„Емблематичният глас на Стив е един от най-разпознаваемите гласове от неговото поколение. Стив обичаше феновете и обичаше да изпълнява", каза Хейс.

По време на кариерата на Харуел групата е номинирана за Грами за най-добро поп изпълнение от дуо или група за „All Star“, песен, която по-късно постигна култов статус след появата си в саундтрака от 2001 г. анимационен филм "Шрек".

Самият Харуел положи големи усилия, за да увеличи ранната слава на групата – лично занесе техния „Astro Lounge“ в радиостанции в цялата страна, за да го пуснат в ефира.

„Никога не правим нищо традиционно“, каза Харуел през 1999 г. „Никога не минаваме през входната врата. Винаги е задната врата, или отворен прозорец, или нещо подобно, за да се пуснат нашите неща.“

Откакто Харуел напусна групата през 2021 г., групата продължи да свири с новия водещ вокалист Зак Гууд.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР