Стив Банън, дългогодишен съюзник на бившия президент Тръмп, подаде спешна

...
Стив Банън, дългогодишен съюзник на бившия президент Тръмп, подаде спешна
Коментари Харесай

Съюзникът на Тръмп Стив Банън подаде спешна молба да не влиза в затвора

Стив Банън, дълготраен съдружник на някогашния президент Тръмп, подаде незабавна молба във вторник, с цел да не го остави в пандиза, защото той апелира – евентуално пред Върховния съд на Съединени американски щати – по отношение на присъдата си за непокорство на призовката на комисията на Камарата на представителите на 6 януари. 

Искането, подадено в Апелативния съд на Съединени американски щати за окръг Колумбия, изисква изговаряне до 18 юни – преди датата за предаване на Банън 1 юли – с цел да се даде задоволително време за търсене на в допълнение облекчение от Върховния съд, в случай че е належащо. По-рано този месец американският областен арбитър Карл Никълс във Вашингтон се съгласи с настояването на Министерството на правораздаването да изиска Банън да се яви в пандиза на 1 юли, откакто състав на федералния апелативен съд през май удостовери присъдата му за пренебрежение към Конгреса.

" Тук също не може да се отхвърли политическата действителност. Г-н Банън е почитан политически коментатор и пълководец на акцията. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР