Стинг не вярва, че който и да е зрял артист

...
Стинг не вярва, че който и да е зрял артист
Коментари Харесай

Стинг провокира дискусии с интересно изказване

Стинг не има вяра, че " който и да е зрял актьор " може да свири в група, тъй като те са " за младежи " и пречат на музикантите да се развиват.

70-годишният артист е бил член на „ The Police ” от 1977 до 1983 година, преди всеки от триото, включващо още Стюарт Коупланд и Анди Съмърс, да тръгне по собствен път. Авторът на " Every Breath You Take " счита, че прекомерно дългото оставане в група пречи на актьора да се " развива ".

 the police
The Police, 1979

Той показа пред списание MOJO:

" Всъщност не мисля, че който и да е зрял актьор може да свири в група. Групата е тийнейджърско развлечение. Кой желае да бъде в тийнейджърска тайфа, когато чукне 70? Това не ти разрешава да се развиваш. Трябва да се подчиняваш на разпоредбите и гещалта на групата. Колкото и да обичам " Ролинг Стоунс " и „ AC/DC ”, в тяхната музика е мъчно да се види креативно израстване . За мен групата беше просто средство за осъществяване на песните ".

Ако нещата за се бяха развили по друг метод и соловият му дебютен албум от 1985 година " The Dream of the Blue Turtles " беше претърпял неуспех, той " се надява ", че нямаше да се върне още веднъж в групата.

" Аз наех група от света на джаза и имах шанс, че сътворихме шлагер. Нямам визия какво щеше да се случи, в случай че не беше по този начин. Дали щях да се върна в групата и да хапвам смирено парченцето къс? Надявам се, че не ".

се събра за малко с някогашните си сътрудници от групата през 2003 година за въвеждането им в Залата на славата на рокендрола и още веднъж през 2007 година за общо турне, само че той настоя, че няма да го направи още веднъж, защото сред тях към момента има " битка за власт. ".

" Винаги се чуваме за рождените си дни. Имаме обособени животи, само че сме доста близки между тях. Много съм признателен на тези момчета и на техния голям гений, както и на търпението им към мен . Обичам ги ", показа още музикантът.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР