Стинг, който на 2 октомври стана на 72 години, не

...
Стинг, който на 2 октомври стана на 72 години, не
Коментари Харесай

Има шест деца от две жени, но не се определя като баща за пример

Стинг, който на 2 октомври стана на 72 години, не се дефинира като пример за баща, въпреки да има шест деца.

Преди години пред сп. " Rolling Stone " той радостно признава, че е работохолик и е проспал раждането на първото си дете. Попитан дали счита, че е отделил задоволително време на шестте си деца - две от които са музиканти, сред турнетата и записите, той отвръща:  " Това е добър въпрос. Ако децата ми в миналото се бяха оплакали от това, щях на им отговоря полушеговито: По някаква причина вие ме избрахте за родител. Не аз избрах вас, вие избрахте мен. Защото това ги прави по-малко жертви. Всички те се оказаха красиви деца. Отдавам цялата заслуга на техните майки. Бях ли съвършен родител? Не. Аз самият не бях доста добре възпитаван, тъй че в действителност нямах визия от тази моя роля в живота ".

За стила си на родителство той означи, че се е въодушевил от личното си образование в Англия и е отгледал децата си по този начин, че да бъдат самостоятелни.

" Те въобще не седят да чакат благодеяние и не бих желал да ги лиша от това премеждие в живота: да си изкарваш хляба самичък. Това е прелестно и мъчно нещо. Така че не съм им заречен всичко. Очевидно ще им оказа помощ, в случай че са в неволя, само че не и да чакат наготово пари от мен. Твърде самостоятелни са ". 

Баща му Ърни бил млекар и Стинг му помагал в доставките. 

Ако пропуща раждането на първото дете, то след това се поправя с четвъртото - снима раждането на сина си Джейк Съмнър и го включва във кино лентата си " Bring on the Night " (1985).

Личният му живот леко като сапунена опера - има две деца, обаче изневерява на жена си с приятелката й и в последна сметка остава с нея и имат четири деца. 

Гордън Съмнър се дами за актрисата Франсис Томелти на 1 май 1976 година Имат две деца: Джоузеф, към този момент на 46 години и Фушия Катрин, на 41 години.

През 1980 година някогашният фронтмен на " The Police " става данъчен заточеник в Голуей, Ирландия. През 1982 година, след раждането на второто му дете, той се разделя с Томелти.

Томелти и Стинг се развеждат през 1984 година след аферата на Стинг с актрисата Труди Стайлър. Томелти е най-хубава другарка на Труди по това време. Стинг и Франсис живеели в съседство с Труди в Бейсуотър, западен Лондон, няколко години, преди двамата да станат любовници.

Твърди се, че известно време живеел с двете дами. 

Стинг и Труди подписват в райсъвета на Камдън на 20 август 1992 година, след това се вричат в енорийската черква от 12-и век в Грейт Дърнфорд, Уилтшир, югозападна Англия.

Най-голямото дете на Стинг - Джо е роден на 23 ноември 1976, в Лондон, една година преди Стинг да сътвори " The Police ". Джо учи в " Cambridge School " в Уестън преди да отиде в университета " Richmond " в Лондон, където учи екология.

Подобно на татко си, Джо е избрал музиката за свое занятие. Като младеж Джо се въодушевява да написа лични текстове значително с помощта на албума " Nevermind " на " Nirvana " от 1991 година Заедно със собствен съученик, той образува групата " Fiction Plane " през 1999 година, издавайки дебютния си албум " Everything Will Never Be OK " през март 2003 година Години по-късно през 2007 година " Fiction Plane " станаха групата, която отваря реюниън турнето на " The Police ".

Едно десетилетие по-късно, през януари 2017 година, Джо отново подгряваше татко си, този път на неговото турне, с името на същия албум " 57th & 9th ", като и в двата случая е бил нает и поканен от баща си. 

" Намерението ми с музиката беше да основа нещо същинско, откровено, а не да употребявам връзките си със звезди, с цел да сполуча. Осъзнах обаче, че по този метод, като се укривам и отхвърлям, в действителност не създавах нищо същинско и честно ", споделя Джо. 

За това по какъв начин родителите му реагират на избора му на специалност, споделя:  " Това е сложна кариера, само че какво ще кажат те? След известно време открих, че имам какво да кажа и някаква степен гений, тъй че те се отнасяха готино към избора ми. Винаги са били доста благи и подкрепящи ".

Фушия приключва Университета на Западна Англия с тапия по британска литература и драма.

Докато Джо следва стъпките на татко си, като се занимава с музика, Фушия потегля по тези на майка си и става актриса. През годините тя е имала функции в няколко кино лентата и телевизионни излъчвания, в това число " Being Michael Madsen " и " Saving Mr. Banks " - с Том Ханкс, Ема Томпсън, Колин Фарел, за историята на Памела Травърз, " майката " на Мери Попинс.  

За 70-ия рожден ден на татко си през октомври 2021 година, Фушия назова Стинг " най-трудолюбивия човек ", който познава в Instagram: " Той в никакъв случай не стопира, в никакъв случай! Усмихвах се до ушите като го гледах по какъв начин свири в Партенона! Обичам те тате. "

Мики е най-голямото дете на Стинг и втората му брачна половинка Труди Стайлър. Мики се реалокира в Ню Йорк през 2004 година, където получава бакалавърска степен по изящни изкуства в учебното заведение по дизайн " Parsons ". Първоначално възнамерявала да стане модел, само че скоро осъзнала, че същинското й предопределение е актьорството. Тя назова себе си " най-лошият модел в света " в изявление за " W Magazine " през септември 2013 година

През 2011 година Мики получава роля в четири епизода на Франческа в " Борджиите " на " Showtime ". Следващата година Мики играе дружно с Грета Геруиг в приветствания от рецензията филм " Франсис Ха " като героинята Софи Леви. Другите й функции включват сериала " Low Winter Sun " и филми като " Battle of the Sexes " и " The End of Tour ". В момента тя взе участие в " Snowpiercer ", чийто четвърти и финален сезон ще бъде излъчен тази година. 

Що се отнася до персоналния й живот, Мики се сгоди за бизнесмена Крис Кантроуиц през юни 2016 година и подписаха в Тоскана, Италия, през юли 2017 година Те станаха родители на 31 декември 2016 година - тогава се появи синът им Акира Роуг Кантровиц. Тя описа за раждането на сина си пред " Romper " през април 2021 година, като показа, че синът й е роден на Нова година в дома им. Три дни по-късно е отведен в болница. Акира прекара три седмици в клиниката по неонатология след раждането си поради няколко неточни диагнози. Мики споделя, че като го е видяла в кувьоз, мислела че ще се побърка, само че тогава си дала сметка, че към този момент не може да избяга - майка е.  

" Към този миг Акира е невербален, не върви, чува, само че има увреждания и на двете си уши, има хипотония и закъснение в развиването, само че без значение от всички неща, които някои хора считат, че може да му " липсват ", той може да се свърже с хората на равнище, което кара всеки да се усеща надълбоко забелязан и надълбоко обичан ", съобщи Мики през 2021.

Второто дете на Стинг и Труди - Джейк се ражда на 24 май 1985 година в Париж. Раждането на Джейк е показано в документалния филм от 1985 година за процъфтяващата солова кариера на татко му, наименуван " Bring On The Night ", който е режисиран от Майкъл Аптед. Днес Джейк е режисьор в допълнение към ролята си на креативен шеф на продуцентската компания " AllDayEveryDay ".

Подобно на майка си, той е режисьор на няколко документални кино лентата с награди, в това число " Fantastic Man: Who is William Onyeabor " и " I Was There When House Took Over The World ". Освен че режисира филми, прави и рекламно наличие за няколко начин на живот и първокласни марки, в това число " Nike ", " Гугъл " и " Tiffany and Co ". Освен това той си сътрудничи с хора като Фарел Уилямс за неговата самодейност " Parley For the Oceans ", режисира музикални видеоклипове да вземем за пример на Бруно Марс. 

Елиът е родена в Пиза и израснала в Уилтшър, Англия. Тя е небинарна и употребява местоимението " те " за себе си. Спомня, че са йм подарили първата китара за 4-ия или 5-ия им рожден ден. Тя също е музикант и е написала първата си ария, когато била на 13 години, преди да образува групата си на 14-годишна възраст. Елиът посещава училище-интернат в " Bryanston School " в продължение на три години, преди да отиде да учи в " Hampstead Collage of Fine Arts ", когато била на 17, съгласно " The Independent ".

На идната година, когато навършва 8, Елиът получава договорка за няколко албума с " Island Records ". С групата " I Blame Coco ", Елиът пуска дебютния си албум " The Constant " през 2010 година Години по-късно Елиът издава музика под личното си име, в това число EP " Information " от 2014 година и едноименния албум от 2016 година Пред английския вестник " Evening Standard ", сподели преди години, че се среща с жена от две години, само че не се разпознава с избран пол.

Най-малкото дете на Стинг е родено на 17 декември 1995 година в Англия. Джакомо учи в лицей в Калифорнийския лутерански университет, в Таузънд Оукс. Завършва през май 2020 година с бакалавърска степен по наказателно право. Труди Стайлър ознаменува с горделивост този миг с няколко детски фотоси на Джакомо.

" Поздравления, Дж. баща и аз доста се гордеем с теб ", написа тя. И добави: " Упоритият ти труд, се отплати! Съжаляваме, че сме надалеч един от различен в този значим уикенд - само че тази фотография даже от този момент приказва за твоята непримиримост, храброст и увереност ". 

Извън образованието си, Джакомо има дребни функции в няколко кино лентата през годините, в това число " Отиваме в зоопарка ", " Десет хиляди светии " и " American Typecast ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР