Стимулите за насърчаване на младите изследователи в академичната сфера и

...
Стимулите за насърчаване на младите изследователи в академичната сфера и
Коментари Харесай

Враца ще е домакин на дискусия „Гласът на младите изследователи“

Стимулите за поощряване на младите откриватели в академичната сфера и опциите за финансиране на планови хрумвания ще са фокусът на двудневната полемика във Враца - „ Гласът на младите откриватели “.
В събитието могат да вземат участие откриватели до 29-годишна възраст, представители на институции и университети, СТЕМ учебни заведения, неправителствения бранш, бизнесмени от града, както и жители.
Основната цел на полемиката е да бъде засилено съдействието сред младите откриватели в страна, посредством разработване на платформа за непрестанна връзка сред тях.
В рамките на двудневната среща ще бъдат показани сполучливите европейски практики за партньорство сред страната, бизнеса и образованието, както и прехвърлянето на нововъведения и технологии от науката към бизнеса.
Събитието се провежда от „ Асоциация на младите учени “, с поддръжката на Община Враца и ще се организира на 20 и 21 март, от 12.30 часа, в Конферентната зала на Общинския съвет.
Инициативата се осъществя в границите на план „ Гласът на младите откриватели “, финансиран от стратегия „ Еразъм+ “ на Европейски Съюз.
Желаещите да вземат участие, могат да го създадат като попълнят цифровата анкетна карта, която ще служи за асортимент:
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР