Стиляна Николова спечели златен медал на лента при девойките на

...
Стиляна Николова спечели златен медал на лента при девойките на
Коментари Харесай

Новата ни надежда в художествената гимнастика: Гледам да не споделям мечтите си, за да се сбъднат

Стиляна Николова завоюва златен орден на лента при девойките на Европейското състезание по художествена гимнастика в Киев и сребро на топка, като стана първата европейска шампионка за България от 25 години насам.
" Европейското в Украйна беше неповторимо, организацията беше страхотна, конкуренцията беше доста мощна, нищо че Русия не участваха, другите страни бяха доста мощни и готови, както и ние. Бяхме там 5 дни и беше доста вълнуващо. Определено не отидох с настройката за победа, отидох с настройката да си изиграя композициите и се пробвах да направя всичко допустимо да ги покажа по този начин както са ", показа Стиляна.
" Занимавам се с художествена гимнастика към този момент от 11 години, от дребна постоянно съм била борбена и съм желала да съм най-хубавата, да съм номер 1 и в този момент това е сбъдната фантазия. Тази победа, нашите медали сме ги посветили на всички лекари в България и медицински лица, които оказват помощ на хората , защото доста хора от нашата федерация към този момент са преболедували този вирус и той е доста подъл. Даже аз и моята съотборничка Ева Брезалиева сме го преболедували и знаем какво е. Искаме да благодарим на всички лекари и медицински лица, тъй като те рискуват своя живот, с цел да оказват помощ на другите хора. "


" Аз не го изкарах тежко, като елементарен грип беше. Но несъмнено повлия, тъй като 2 седмици са си 2 седмици, при нас и 2 дни въздействат, обаче успяхме бързо да се върнем в кондиция. "
" Състезания скоро нямам, сготвям се в този момент за категория дами, защото това ми беше последното съревнование като госпожица и в този момент единствено би трябвало да си завладявам място в тима. Аз съм доста работлива и доста обичам да работя в залата, също по този начин на килима съм доста артистична и съгласно мен това ме отличава от другите. "
" Много се зарадвах, когато станах първа, постоянно съм желала да чуя българския химн, изключително в моя чест и сълзите излязоха ей по този начин, страстите излязоха от мен, беше неповторимо, доста се радвах. Много обичам България. "

 Трогателно: Малките ни шампионки посветиха медалите си на лекарите (ВИДЕО) Трогателно: Малките ни шампионки посветиха медалите си на лекарите (ВИДЕО)
България завоюва цялостен комплект медали - златен, сребърен и бронзов, на финалите на обособените уреди при девойките на eвропейското първе...

" Гледам да не споделям фантазиите си, с цел да се осъществен. Но доста бих желала да вземам участие на олимпиада, желая да вляза и в актьорско учебно заведение. Това ми е фантазия от дребна , не мога да подсигурявам, че по този начин ще се случи, само че доста бих желала. "
Вижте едно искрено изявление на 15-годишната Стиляна отвън залата за художествена гимнастика - един диалог за живота, спорта и фантазиите.
На кого се обади първо след надпреварата? Защо видяхме сълзи в очите ѝ по време на българския химн? Кой я изненада с букет бели рози и по какъв начин си показва бъдещето? Отговорите, вижте в описа на грацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР