Стилян Петров даде пресконференция дни преди събитието Мача на надеждата,

...
Стилян Петров даде пресконференция дни преди събитието Мача на надеждата,
Коментари Харесай

Подготовката за Мача на надеждата е изцяло направена

Стилян Петров даде конференция дни преди събитието " Мача на вярата ", което той организзира. Големият бългрски футболист стартира с най-важната информация, а точно продажбата на билети и събитията включени в мероприятието.

" От през днешния ден в 16:00ч. билетите ще са в продажба и на касите на стадион „ Васил Левски “. По време на мача, преди мача и след мача ще има атракции за почитателите. Ще има шоупрограма от 16:00ч. Призоваваме всички почитатели, които ще участват на мача, да дойдат по-рано. Надяваме се хората да се забавляват, да видят едно същинско шоу. От самото начало ще има разнообразни интензивности. Ще има топки, подписани от звездите. Това са неща, които в допълнение се дават на почитателите "

Петров с смешка показа и условията, които огромните имена от международния футбол имат още преди да са пристигнали в България.

" Имаме условия от някои от треньорите, които желаят да са с съвършена визия. Сигурно до на следващия ден ще ми побелее косата. Някои от тях желаят да играят голф в България и това би трябвало да се провежда, желаят да видят повече от България, да пробват кебапчета и кюфтета. Всички, които са се заели с организацията, вършат всичко допустимо за тези примадони, в кръга на шегата. "

Най-важното обаче остава организацията и Стилян Петров увери, че всичко върви по този начин, както би трябвало.

" Има промени във всеки един миг. Като цяло, подготовката е финализирана, всичко е готово, непокътнати са полетите, условия, хранителен режим, процеси. Подготовката е напълно направена ".

Относно желанието за победа и формата на играчите, някогашният халф на Астън Вила показа, че няма да се играе на ходом и всички ще желаят успеха даже и в подобен мач.

" Хенрик Ларсон изиска обувки с желязо. Илиян Стоянов стартира да тренира много старателно. Казах му, че ще стигне от Япония до България с колелото. Когато сложим обувките и топката е в краката ни, спортната завист се завръща. Всеки един има качествата, това не се не помни. Тези футболисти играят в такива мероприятия по 4-5 пъти на година, няма да е просто на ходом. Българските звезди са подготвени и чакат с неспокойствие мача ".

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР