Стилияна Николова завърши с четири медала участието си на Европейското

...
Стилияна Николова завърши с четири медала участието си на Европейското
Коментари Харесай

Стилияна Николова: Емоционално съм изтощена

Стилияна Николова приключи с четири медала присъединяване си на Европейското състезание в Баку, само че все пак съобщи, че не е удовлетворена от показаното на надпреварата.

Възпитаничката на Валентина Иванова взе златото отборно, бронз в многобоя, сребро на финала на топка и бронзово отличие на лента.

" Бих споделила, че съм прочувствено изтощена. Разбира се, има и наслада, само че има и горест, тъй като аз не съм удовлетворена от това, което демонстрирах на това съревнование. Бях доста по-подготвена и по тази причина не съм удовлетворена ", това грацията след края на шампионата.

" Не бих сподели, че напрежението в многобоя оказа въздействие на представянето ми. По-скоро още нямам съревнование с четири изигравания в един ден, аз да ги изиграя и четирите безапелационно. Просто би трябвало да работя над това, над душeвността си и над концентрацията си най-много, тъй като виждаме, че една неточност и може да си напълно навън. Във финалите, мога да кажа, че най-непукист бях с лентата. Яд ме е,  че най-после не си направих изхвърлянето както би трябвало. Но и това ще стане ", добави бронзовата медалистка в многобоя.

Сега на нея й следва бал, а в края на август и присъединяване на Световното състезание във Валенсия.

" За Световното потеглям със същите упования, с които потеглих насам. Просто желая да покажа това, което съм работила, да покажа равнището, на което се намирам, тъй като не считам, че го демонстрирах в този момент ", приключи Николова./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР