Стилияна Николова се класира за финалите на бухалки и на

...
Стилияна Николова се класира за финалите на бухалки и на
Коментари Харесай

Стилияна Николова ще играе на финалите на бухалки и на лента на Световното първенство

Стилияна Николова се класира за финалите на бухалки и на лента на Световното състезание по художествена гимнастика, което се организира в " Арена Армеец " в София.

Българката излезе на килима първо с лента, изигра добре динамичната си комбинация и получи оценка от 31.400 точки в квалификациите на уреда. Николова имаше някои неточности в осъществяването, само че заложената й компликация е доста висока. Така съдиите й дадоха 15.000 точки за компликация, 8.200 за артистичност и 8.200 за осъществяване.

Оценката на българката е втора по мощ на лента след тази на италианката София Рафаели, която има 32.500 точки. Състезанието към момента продължава, само че до края на квалификациите няма гимнастички, които да получат по-високи оценки от тези на Рафаели и Николова.

На бухалки Стилияна Николова игра ужасно под аплодисментите на публиката и влиза измежду осемте най-силни на финала с първа оценка от 32.650 точки, от който 16.000 за компликация. Втора на уреда е Екатерина Веденеева (Словения) с 31.600 точки.

Четвъртата група от квалификациите на бухалки и лента ще стартира евентуално към 17.40 часа. Финалите на бухалки и лента довечера започват в 21.00 часа.

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР