Стилиян Петров може съвсем скоро да се завърне в професионалния

...
Стилиян Петров може съвсем скоро да се завърне в професионалния
Коментари Харесай

Стилиян Петров отхвърлил оферта от Индия. Обмисля други две

Стилиян Петров може напълно скоро да се завърне в професионалния футбол. Бившият капитан на националния тим, който преди години се пребори с левкимията, към момента обмисля две предложения.

Той, Димитър Бербатов и Мартин Петров, бяха измежду най-активните на терена по време на шоуто, проведено от Христо Стоичков в Стара Загора и с присъединяване на именития дрийм тийм на " Барселона " от началото на 90-те години на ХХ век.

Петров обаче разкри, че надали ще го забележим още веднъж в тандем с Бербо и в публични срещи, защото е отхвърлил оферта от Индия, където нападателят ще играе през идната акция.

“Имам три предложения. Едната е от Индия, само че я отхвърлих. Прецених, че поради претърпяното от мен, не е добре да я приема. Все още не съм взел решение за останалите две, премислям ги”, съобщи той.

Минути откакто излезе от игра пък Петров беше безапелационен: " Получи се един доста прекрасен мач. Не сме малко по-младички, само че след някоя и друга година и ние ще бъдем такива, само че няма разлика в годините, а има можещи и неможещи ", пошегува се той.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР