Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов

...
Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Дотук съм с българския футбол!

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов разгласи, че стопира да се занимава с българския футбол. Той приказва след изборния Конгрес за нов президент на БФС. Бербатов загуби от.

„ Господин Иванов си разгласи Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще забележим дали е верният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с избрани хора. Видя се, че сме същински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси “, отсече някогашният капитан на националния тим.

„ Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме доста старания да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които желаят да търсят нещо друго. Не се получи, поисквам триумф на новия президент “, разяснява още Петров.

„ Тепърва ще си създадем разбора. Това, което можем да се гордеем е, че всеки един миг тези три години застанахме с лицата си. Нашите имена остават чисти. Ще се окаже може би победа. Борихме се с проблемите на БФС. Надяваме се, че новият президент ще се вслуша и ще работи. Мен футболът не ми би трябвало. Имам разнообразни насоки и бизнеси. Аз несъмнено няма да съм във футбола. Отдал съм се на разнообразни неща “, приключи Стилиян Петров.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР