Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов,

...
Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Задаващата се нова култура в българския футбол е неизбежна и задължителна

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов, описа с подробна обява в обществените мрежи по какъв начин си показва бъдещото ръководство на БФС. Основният въпрос, на който дава отговор, е за какво задаващата се нова просвета в българския футбол е неизбежна и наложително. Петров приказва за полезности, нововъведения, забързано развиване, упорита работа и още.

Ето какво написа той:

„ Защо задаващата се нова КУЛТУРА в българския футбол е неизбежна и наложителна?

Споделяне на верните полезности, визия и горделивост на хора, борещи се за триумф на терена и отвън него! Изграден екип от висококвалифицирани, въодушевени и работливи хора, които ще бъдат отдадени на българската футболна система и артикул!

Разнообразието в един екип предизвиква и разрешава нововъведенията. Хора, отговарящи на новите трендове в актуалния, разрастващ се с бързи и невероятни темпове, футбол - на ходом към този момент не се играе (нека се забързаме).

Работата ни в БФС ще е упорита, със блян за развиване на всички равнища - футболни и административни! Нужна е смяна на метода на мислене, метода на работа и изцяло отношение. Водещ за нас е респектът!

СТОЙНОСТИ

- Вярваме, че най-хубавият късмет за реализиране на тези цели е със здравословна просвета. Бъдещето на БФС ще осъмва и залязва с нашите полезности и горделивост като нация във всичко, което вършим!

ПРОГРЕСИРАЩИ

Ние ще приемем ново мислене в устрема да актуализираме по този начин изостаналата и амортизирана футболна федерация!

Федерация, лутаща се и блуждаеща в старомодни възгледи и хрумвания!

Ние ще пазиме и подсигуряваме, че футболът като игра ще продължи да е наслаждение за всички нас. От дребни до огромни, момчета и девойки, предприемачи, фенове, политици и актьори!

РЕШЕНИ

Ние сме упорити и сме виновни един към различен, с цел да служим напълно на българския футбол, да напредваме дружно към по-добро и ярко! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР