Стилиян Петров и Мартин Петров бяха категорични, че са дотук

...
Стилиян Петров и Мартин Петров бяха категорични, че са дотук
Коментари Харесай

Стилиян и Мартин: Приключихме с българския футбол!

Стилиян Петров и Мартин Петров бяха безапелационни, че са дотук с българския футбол. Това решение идва минути, откакто стана ясно, че Георги Иванов победи Димитър Бербатов на Конгреса.

" Господин Иванов си разгласи Изпълкома, аз до края ще съм с Димитър Бербатов. Искам да поздравя Георги Иванов и да му пожелая триумф. Ние сме същински и се видя, че желаеме да работим за българския футбол. Стилиян Петров е дотук с българския футбол! Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол. Искам да благодаря на целия екип на Димитър. Има хора, които желаят да търсят нещо друго. Ние може да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти. Три години се борим, съобщи Стилиян Петров.

" Аз също съм дотук с българския футбол. Ще ви помоля повече да не ме търсите, с цел да разясня български футбол. Опитахме се за три години да създадем нещо. Дадохме всичко от себе си. Хубаво е, че се разсеяха всевъзможни подозрения. Аз се прибирам в Мадрид, ще си изчистя басейна и ще си умря ", безапелационен бе и Мартин Петров.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР