Стилиян Петров е бил засечен на преговори с продуцентите на

...
Стилиян Петров е бил засечен на преговори с продуцентите на
Коментари Харесай

Стилиян Петров с изключително изненадващ ход, вижте къде го поканиха

Стилиян Петров е бил засечен на договаряния с продуцентите на хитовото риалити „ Фермата “ Иван и Андрей. Бившият капитан на националния тим обмисля сега дали да стане част от мега-продукцията на бТВ, която започва наесен.

За разлика от останалите риалити формати, „ Фермата “ залага на позитивното и градивното, на българските корени и обичаи, както и на любовта към земята и занаятите. Благодарение на този дух първите два сезона направиха предаването обичано на всички и го откроиха от конкурентните, които търсят главно евтини сензации и злословия. Това е и повода, поради която спортистът е седнал на договаряния, макар че програмата му е мощно натоварена.

След като пребори левкемията, Стилиян Петров се посвети на борбата с заболяването и основа фондация, с която да оказва помощ на колкото се може повече пациенти. Според осведомени, точно поради фондацията футболистът може да реши за първи път след диагнозата си да си разреши толкоз съществено тв наличие.

По неофициална информация кастингът на „ Фермата “ 3 тази година залага най-много на мощни редови участници, които да покажат на какво е кадърен елементарният българин. Ще има и звездно наличие, само че то никога няма да е главното в сюжета на предаването, защото родните випове напълно изтъркаха както имиджа, по този начин и опциите си да се демонстрират в положителна и смислена светлина.

Въпреки че към момента няма публични детайлности за риалитито, към този момент е ясно, че идният сезон ще бъде най-екстремен, както и че продуцентите готвят огромна изненада за участниците и феновете. Според хора от кухнята кастингът е пресял супер ярки облици, които да възродят българския дух. Сред звездните имена пък се спрягат състезател, артист и тв водещ, само че към момента няма цялостна изясненост кои тъкмо са кандидат-фермерите, които ще се впуснат в борбата на традициите и мощния дух.
АНЕЛИЯ ПОПОВА/ШОУ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР